De har også tosser på FM

18 jan De har også tosser på FM

Jeg har flere gange rost Fred Mirandas forum for at være et sted for seriøse fotografer og foto-enthusiaster at føre civiliserede, kvalificerede samtaler om foto-relaterede emner. Billederne der bliver postet derinde er som regel af meget høj kvalitet og folk giver og tager konstruktiv kritik som gentlemen.

Men lige med en enkelt undtagelse… I denne tråd poster en bruger sin helt personlige tolkning af foråret. Og så tager han ellers imod kritikken på sin helt egen måde. Det vækker jo minder om Fotostart/BentRP (Rolando) dagene det her 😀

Husk at lægge mærke til alle de små detaljer i billedet og nyde det fornemme photoshop-arbejde. Og læn dig så tilbage og få dig et godt grin af den efterfølgende forumtråd…

Tak  til Thomas WM for linket!

No Comments

Post A Comment