Hvis jeg nu var arbejdsløs…

09 nov Hvis jeg nu var arbejdsløs…

IMG_2373 …ville jeg så have tid til alle de fotoprojekter jeg har drømt om? Næ. Ikke endnu i hvert fald. Min stilling blev nedlagt for nu snart 14 dage siden og de er gået, skræmmende hurtigt, med at få opdateret CV, få en udtalelse hevet ud af chefen og så ellers pløje nettet tyndt for stillingsannoncer. Jeg er fritstillet i opsigelsesperioden så i det mindste har jeg tid til at gøre noget aktivt for at finde nyt arbejde. Og kan lade skægget stå :)

Det har dog også nogen lavpraktiske konsekvenser, f.eks. har jeg lige besluttet at jeg ikke mangler noget fotoudstyr lige de næste par måneder, eftersom fruen lige er startet på SU for at komme videre fra butiksjobbet.

Ah well, jeg skal ikke pive – Jeg er da ked af at have mistet et godt job, men jeg ser det som en måde at komme videre til noget nyt og spændende. Hvem ved om det næste store spændende IT-job er lige om hjørnet? En ting er sikkert – De dage hvor man kunne vælge og vrage mellem massevis af ledige stillinger er ovre. Man bliver nødt til at være lidt geografisk fleksibel i hvert fald…

Men for nu lige at få sagt lidt om foto, så har jeg en aftale med Henrik om at vi skal genoptage vores gamle street-foto fetich, for jeg trænger til at komme lidt ud og få skudt, uden nødvendigvis at skulle fylde bilen med grej.

Og hvis nogen af jer mangler en fotograf mellem 8 og 16 på hverdage så er jeg klar til at stille op!

Hav det godt derude, husk nu at melde jer ind i A-kassen mens I stadig har et arbejde…

No Comments
 • Anders Dahl Tollestrup
  Posted at 19:45h, 09 november Svar

  Surt show, Søren.

  Ja, tiden lige nu er kun til meget velovervejede karrierevalg for man ved jo ikke hvordan det ser ud i morgen. Men nu bor du jo ikke det værste sted – Århus og trekantsområdet er inden for acceptabel køreafstand, så mon ikke der dukker noget op …

  Skulle du være hooked på konsulentlivet med kørepenge, lange arbejdsdage og forskellige kunder, så drop dit CV. Måske kender jeg nogen …. :-)

 • Søren
  Posted at 21:00h, 09 november Svar

  Du har fået mail Anders… Ikke at de lange arbejdsdage lokker, men jeg har allerede oliefyret stående der trænger til at komme ud og spadsere.

 • Allan Melsen
  Posted at 08:04h, 10 november Svar

  Jeg mener at huske vi har nogle åbne stillinger der måske kunne passe dig… check lige vores Jobs sektion på vores website.. det kan være der er noget der.

 • Lars Saaby Nielsen
  Posted at 03:16h, 12 november Svar

  Cheer up Søren. Der kommer altid en sporvogn til ;-).
  Jeg lider osse. Mit firma er hårdt ramt af krisen, så jeg føler med dig…

  Mvh. en fast læser af din blog…

  ;)Lars

 • Bjarke - Jobigen
  Posted at 21:06h, 16 november Svar

  Hej Søren

  Håber jobansøgningen går frem ad, kig på http://www.jobigen.dk hvis du mangler lidt råd.

  Hilsen Jobigen.dk

 • Halfdan
  Posted at 11:42h, 18 november Svar

  Hej Søren,

  Den flid og ihærdighed som du lægger for dagen her på bloggen, skal nok komme dig til gode både under jobsøgning og i dit kommende arbejde. Uden at kende dig personligt, så er jeg ret sikker på, at en kommende arbejdsgiver vil sætte stor pris på dine kvaliteter. Ja, det er da ærgeligt at miste et godt job, men nogen gange giver det også anledning til bryde hverdagens rutiner og gøre status over ens liv. Og selv om det er ubelejligt, så kan det godt være sundt en gang imellem, tror jeg.

  Du ønskes en god tid her mellem jobs! :-)

 • Søren
  Posted at 12:17h, 18 november Svar

  Allan: Jeg holder godt øje med jeres opslag :)

  Lars, Bjarke & Halfdan: Tak for opbakning og vise ord. De første samtaler er i gang og jeg går og venter på besked om et job jeg rigtig gerne vil have… Will keep you posted!

Post A Comment