Hvis jeg nu var arbejdsløs…

09 nov Hvis jeg nu var arbejdsløs…

IMG_2373 …ville jeg så have tid til alle de fotoprojekter jeg har drømt om? Næ. Ikke endnu i hvert fald. Min stilling blev nedlagt for nu snart 14 dage siden og de er gået, skræmmende hurtigt, med at få opdateret CV, få en udtalelse hevet ud af chefen og så ellers pløje nettet tyndt for stillingsannoncer. Jeg er fritstillet i opsigelsesperioden så i det mindste har jeg tid til at gøre noget aktivt for at finde nyt arbejde. Og kan lade skægget stå :)

Det har dog også nogen lavpraktiske konsekvenser, f.eks. har jeg lige besluttet at jeg ikke mangler noget fotoudstyr lige de næste par måneder, eftersom fruen lige er startet på SU for at komme videre fra butiksjobbet.

Ah well, jeg skal ikke pive – Jeg er da ked af at have mistet et godt job, men jeg ser det som en måde at komme videre til noget nyt og spændende. Hvem ved om det næste store spændende IT-job er lige om hjørnet? En ting er sikkert – De dage hvor man kunne vælge og vrage mellem massevis af ledige stillinger er ovre. Man bliver nødt til at være lidt geografisk fleksibel i hvert fald…

Men for nu lige at få sagt lidt om foto, så har jeg en aftale med Henrik om at vi skal genoptage vores gamle street-foto fetich, for jeg trænger til at komme lidt ud og få skudt, uden nødvendigvis at skulle fylde bilen med grej.

Og hvis nogen af jer mangler en fotograf mellem 8 og 16 på hverdage så er jeg klar til at stille op!

Hav det godt derude, husk nu at melde jer ind i A-kassen mens I stadig har et arbejde…